Collaborators — Länsmuseet Gävleborg

A playground that invites everyone to play

This playground is designed to look like the world heritage Hälsingegårdar. A concept designed to be placed at a Museum.

 

Just a little smaller in size, and especially adapted to involve all children in the play. Both with and without functional variations.

 

Details About the project
redigerad.png
 
Namnlös presentation.jpg

01

Traveling back in time — Hälsingegårdar

Recreate a world heritage 

We took inspiration from what the farms looked like, what they were and how the people lived.

 

What materials were used, and what crops were grown. 

The Process / Accessability
 
The Result An including playground

02

The Concept— Accessible Playground

Design for All

A Playground concept for the Museum of Gävle, with a Hälsingegårdar Theme.

 

A playhouse where you can cook, play housing and easily fit a wheelchair. 

The barn includes puzzle games and hideaways for kids that need their space.

 

The backyard is filled with berry bushes, and everywhere there is animals to pet and ride. 

102998782_641883006402919_8525528825797279744_n.png
 
Next project